Underviserne

Tinna Maria 2

 

 

Tinna Maria er 38 år, mor til 3, en på snart 4 år, en på 6 1/2 år og en på godt 9 år. Hun bor med mand og børn på en nedlagt landejendom mellem Give og Billund.

 

Tinna Maria er ejer af Personlig Ro siden sommeren 2014 og selv udviklet den yoga form der hedder Personlig Ro yoga, som er baseret på at skabe ro i krop og sind. Hun er eksamineret yogalærer ved YogaINSIDEout (250 timer) i 2017 efter egen praksis siden 2003. Derudover er hun i 2013 uddannet “Meditations og mindfulness underviser” hos Henning Daverne og i 2014 blev hun “Selvsabotage Coach” ved JP Sears og “Detox Mentor” ved Ninka Bernadette-Mauritson. 1 2012 tog Tinna Maria en online “Kostpilot” uddannelse ved Kostakademiet i Hover.

På Tinna Marias hold kan alle være med, da der er fokus på din krop og hvor den er – på dagen, tid i livet og årstiden. Det blide og indfølende er er en stor del af hendes undervisning.

Tinna Maria underviser pt i Personlig Ro Yoga, Restorativ Yoga og Lækker Lørdage.

31318022_934500896728719_4164747751122645596_n

Stine startede til yoga i efteråret 2013, fordi hun ønskede en mere smidig krop. Hun havde aldrig været særlig smidig, men var begyndt at føle sig rigtig stiv i kroppen. På det tidspunkt boede hun i København og havde et helt klassisk hektisk storbyliv med karrierejob og generelt temmelig meget fart på. Stine vidste ikke rigtigt noget om yoga, men havde en idé om at yoga ville hjælpe mod den stivhed hun følte i kroppen. Hun havde absolut ingen idé om, hvordan det ville komme til at ændre hendes liv.

Stine brød sig overhovedet ikke om sine første mange mange yogaklasser, og følte absolut ikke at yoga gjorde noget godt for hende. Hun led bare i hver yogaklasse; med at prøve at få kroppen til at slå knuder på sig selv alt imens hun følte sig frygteligt udstillet. Det var kun stædighed, der drev hende til yogaklasserne. Hun havde købt et tilbud med 3 klasser, som i hvert fald ikke skulle spildes. Og hun VILLE være mere smidig. Og sådan tog det ene klippekorts-tilbud det næste.

Yoga kom over tid til at tage Stine gennem den sværeste tid i hendes liv – et totalt livs-kollaps. Hun var ikke kun stiv i sin krop, men også i sit sind. Og efterhånden som yoga åbnede hendes krop, blev hendes sind også mere åbent, og hun så, at hun befandt sig et sted i sit liv, hvor hun slet ikke ønskede at være. Den indsigt medførte en stress-sygemelding. Men et nedbrud er også et gennembrud. For Stine kunne også begynde at høre noget dybere i sig tale, og samtidig gav yoga hendes styrken til at turde træde ud i det uvisse – med opsagt karrierejob og solgt lejlighed i København.

I august 2015 rejste Stine til Nepal for at tage sin første yogalæreruddannelse. Hun var nysgerrig på at lære mere om yoga, og at komme tættere på en forståelse af det det gjorde ved hende. Siden har yoga ført hende rundt i verden. Hun har i længere perioder opholdt sig bl.a. på Bali og i Indien, hvor hun har taget de fleste af sine yogauddannelser og meditationskurser.  Yoga har også ført hende til Mexico, hvor hun sidste år arbejdede på et retreatcenter i bjergene i Oaxaca.

Stine har over 700 timers yogalæreruddannelse, hvoraf over halvdelen er i yin yoga. Hun har desuden taget Vipassana Meditationskursus i Nepal og opholdt sig på både Amma Ashram og Sivananda Ashram i Indien.

Stines yogaundervisning er mindful, blid og nærende med masser af tid for dig til at lytte til hvad der rører sig i dig i øjeblikket – i din krop og i dit sind. Målet er at skabe plads i krop og sind, og at opnå en balance som kan komme dig tilgode – ikke kun på yogamåtten, men også i dit hverdagsliv. Det er ikke nødvendig med nogen yogaerfaring – alle kan deltage. Du skal hverken kunne nå dine tæer eller kunne stå på hovedet. Yoga handler ikke om hvordan det ser ud, men hvordan det føles i dig – i din krop og i dit sind.

Stine underviser pt i Yin, Senior og Hatha/De 5 Tibetanere

inspirere andre med. Yoga er at øve sig i at kunne finde balancen mellem krop og sind, I en hektisk hverdag hvor vi ofte glemmer at lytte efter og mærke hvordan det står til i vores krop og sind bliver yogaen et pusterum hvor vi måske pludselig kan mærke os selv igen.

Nanna underviser pt i Hatha og Power yoga.

.